тамақ өнімдерін тасымалдау - өнімдерді тасымалдау және сақтау
페이지 정보
Aundrea 24-05-31 17:17 view532 Comment0관련링크
본문
тамақ өнімдерін тасымалдау - өнімдерді тасымалдау және сақтау [Подробнее...]
Тасымалдау мен сақтау секторындағы азық -түліктерді тасымалдауға және сақтауға байланысты кәсіпорындар азық -түлік өнімдерін, компоненттері мен. Шикі және дайын өнімдерді өндіру, өлшеп-салу, тасымалдау үдерістері объектінің қуаттылығына қарамастан, олар ластанудан және бүлінуден, бөтен нәрселер мен. Егер тамақ өнімдерін сақтау және (немесе) тасымалдау кезінде олардың қауіпті қасиеттерге ие болуына алып келген бұзушылыққа жол берілсе, ол тиісті сараптамаға жіберіліп, оның нәтижелері. Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы. Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы № ҚР ДСМ-16 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2022 жылғы 21 ақпанда № 26866 болып тіркелді. Тамақ өнімдерін сақтау және тасымалдау тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы техникалық регламенттерде белгіленген талаптарға сәйкес олардың қауіпсіздігі. Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы. Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы № ҚР ДСМ-16 бұйрығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2022 жылғы 21 ақпанда № 26866 болып тіркелді. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін халықаралық тасымалдау және осы тасымалдарға арналған арнайы көлік құралдары туралы келісімге сәйкес берілген куәлік. Тамақ өнімдерін сақтау, тасымалдау және өткізу шарттарын, мерзімін өндірушінің өнімнің нақты түріне арналған нормативтік және/немесе техникалық құжаттамасына сәйкес сақтайды. Тамақ өнімдерін тасымалдау және сақтау кезінде «тауарлық көршілестік» қағидатының сақталуы қамтамасыз етіледі. 143. Тамақ өнімдерін сақтауға арналған үй-жайлар, оның ішінде тоңазыту камералары, көлік құралдарының жүк бөлімшелері мен тасымалдауға арналған контейнерлер тұрақты санитарлық өңделеді, жуылады және дезинфекцияланады, дезинсекцияланады және дератизацияланады. 147. Қойма және өндірістік үй-жайлар тамақ өнімдерін сақтауға арналған тоңазыту жабдығымен жарақталады. Тоңазыту жабдығының саны мен көлемі тауарлық көршілестік пен температуралық-ылғалдылық режімі сақталған жағдайда қабылданатын шикізат пен дайын өнімдердің көлеміне сай келуі тиіс. Тамақ өнімдерін тасымалдау және сақтау кезінде «тауарлық көршілестік» қағидатының сақталуы қамтамасыз етіледі. 143. Тамақ өнімдерін сақтауға арналған үй-жайлар, оның ішінде тоңазыту камералары, көлік құралдарының жүк бөлімшелері мен тасымалдауға арналған контейнерлер тұрақты санитарлық өңделеді, жуылады және дезинфекцияланады, дезинсекцияланады және дератизацияланады. 147. Қойма және өндірістік үй-жайлар тамақ өнімдерін сақтауға арналған тоңазыту жабдығымен жарақталады. Тоңазыту жабдығының саны мен көлемі тауарлық көршілестік пен температуралық-ылғалдылық режімі сақталған жағдайда қабылданатын шикізат пен дайын өнімдердің көлеміне сай келуі тиіс. Тамақ өнімдерін сақтау және тасымалдау тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы техникалық регламенттерде белгіленген талаптарға сәйкес олардың қауіпсіздігі қамтамасыз етілетін. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету негіздері. Осы мақалада азық-түлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігінің мәселесі күрделі кетенді мәселе екендігі туралы айтылған. Тамақ өнімдерін қабылдау, немерем менің немерем скачать сақтау, тасымалдау, (көлікпен тасымалдау), өңдеу (азық-түлік (тағамдық) шикізатын өңдеу), өлшеп-орау және өткізу жағдайларына қойылатын талаптар. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін санаты сақтау, тасымалдау және сату ерекше шарттарын мұқтаж болып табылады. мақаланы оқып, оларды сақтауға және тасымалдауға қалай, тез бұзылатын қандай өнімдер болып табылады. орамындағы жарамдылық мерзімі қандай? Бұл өнімнің барлық қасиеттерін сақтайды, оның барысында уақыт аралығы болып табылады. Бір сөзбен айтқанда, бұл өнімдерді пайдалану шектеулі уақыт кезеңі болып табылады. жарамдылық мерзімі немесе өнім қайтымсыз оның қасиеттерін өзгертеді және тұтынуға жарамсыз болып табылады, онда кейін күні Ол жапсырмасында бірінші күні өнім өндіру көрсетеді, ал екінші қонақтарды, орнатыңыз. жарамдылық күні бойынша жіктеу. Осы Санитариялық қағидаларда мынадай терминдер мен анықтамалар пайдаланылды: азық-түлік (тамақ) шикізаты – тамақ өнімдерін өндіруде одан әрі қайта өңдеуге арналған жануардан, өсімдіктен, микробиологиялық, минералдық, жасанды немесе биотехнологиялық жолдармен алынатын шикізат және ауыз су; аспаздық өнімдер – тікелей тамаққа пайдалануға арналған және термиялық өңдеуден өткен тамақ өнімдері; ветеринариялық құжаттар – Қазақстан Республикасының Үкіметі белгілеген тәртіппен мемлекеттік ветеринариялық-санитариялық бақылау және қадағалау объектілеріне республикалық маңызы бар. Тамақ өнімдерін сақтау, тасымалдау (көлікпен тасымалдау) және өткізу кезінде өндірушінің осы өнімнің нормативтік және (немесе) техникалық құжаттарына.
маган музыка, келме маган кайта текст 2 сынып топтық жұмыс, топтық ойын түрлері дене шынықтыру алма тв атырау тарифы, алма тв каналы
ялян алматы телевизоры
ремонт посудомоечных машин алматы
7 канал турция
работа в каскелене ежедневная оплата
актобе ордабасы смотреть онлайн
.
==============================================================
~~~~~ песня цыганка пляшет как вольный ветер скачать ~~~~~
==============================================================
.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.